HTML

Celebvágóhíd

Üdv! Megint csak SKAmut, vagyok már ismerhedtek a skamut.blog.hu-ról, ezen blog annak a spin-off-ja, melynek tartalma ezúttal a minden relatív, szubjektív látókörben, helyett célzottan a celebeket veszi górcső, jobban mondva Giotin alá. A külső egyenlőre még próba verzió!

Friss topikok

  • Mr. Finger: Én is láttam, meglepően jó volt ahhoz képest, hogy minden igaz abból, amiket leírtál :D (2012.01.21. 16:20) Magyar filmek, de minek? - álom.net
  • Pedtra: Szerintem a Vacsoracsata igen is jó dolog! A szegényebb családoknál igaz h. nem mindig van kenyér,... (2009.11.25. 20:01) Találd ki, ki jön vacsorára!
  • skamut2.0: Na, oké mióta meg van a maxi lemez is rajta a 11 féle változattal, kezdem megszokni a tuningolt vá... (2009.10.01. 16:07) Boldog szülinapot Madge!
  • skamut2.0: (*) Ma Jog órán beszélgettünk az örökösödési jogról. Egyik csoporttárs hölgyet idézném: "és akinek... (2009.09.21. 22:20) BK figyelő - Operettből a gödörbe

Juci a "reklámarc"

skamut2.0 2009.09.15. 23:30

 

Minden bizonnyal már Hernádi Juditot is sújtja a gazdasági világválság. A Vacsora csaták után nem sokkal ugyanis megtörtént, amit eddig lehetetlennek hittünk, sőt - ha visszaidézzük hosszú évek heti hetes adásait – kijelenthetjük, hogy megtörtént az, amit bizony ő is sokáig lehetetlennek hitt. Annak ellenére, hogy színész kollégáival éveken keresztül beszéltek mély megvetéssel, vagyis nem épp elismerőleg azokról a színészekről, akik eladták magukat a reklámiparnak. Nem egyszer hangzott el szájukból, hogy a reklám az, amit soha!

Tény és való, hogy azért még se fehérítős néni lett belőle, mint Pécsi Ildikó, aki ma már az ország Bioponos nénijeként évről-évre vakmerőn veri vissza az egyre makacsabb foltok támadásait. Nem, Juci kissé burkoltabban, a magas koleszterin veszélyeire hívja fel a figyelmet, ám ez akármilyen szép és jó cselekedet is, de az ettől még margarin reklám marad. Hiába, nevezhetjük akár szivárványnak is, - attól, hogy nem széles vigyorral keni késsel a friss ropogós kenyérre, egy tökéletes reklámcsalád körében, - de ez még reklám marad.

Pozitívumok, hogy teljesen Jucis volt, olyan igazán Hernádis, ezért hát magam is megmosolyogtam mikor először láttam. Illetve kevésbé irritálóbb, mint mondjuk (k)Ábel Anita állandó intelmei a HPV-ről. Mellékesen megjegyzem, hogy mikor az a rész van, hogy vajon mit tud az utca embere a HPV-ről, nem dönthető el egyértelműen, hogy ezek most ráhibázott tények-e, vagyis valóban tényleges, hogy 24 éves kor alatt hatásos csak az oltás, vagy ez csupán egy tévinformáció? Igen, persze szép dolog figyelmeztetni a hölgyeket a HPV veszélyeire, de arról mélyen hallgattak, hogy az oltás iszonyatosan drága, kb. 30ezer Ft oltásonként és vagy 5 oltás szükséges a védettséghez. Újfent gratulálunk a magyar egészségügynek! Na, de HPV Anitával ismét nagyon elkanyarodtunk a tárgytól.

Visszatérve Jucira, de immár csak befejezésül annyit mondanék tanulságul, hogy: „Soha se mond, hogy túl vagy már mindenen…” – így a reklámról se!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagohid.blog.hu/api/trackback/id/tr131417135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása