HTML

Celebvágóhíd

Üdv! Megint csak SKAmut, vagyok már ismerhedtek a skamut.blog.hu-ról, ezen blog annak a spin-off-ja, melynek tartalma ezúttal a minden relatív, szubjektív látókörben, helyett célzottan a celebeket veszi górcső, jobban mondva Giotin alá. A külső egyenlőre még próba verzió!

Friss topikok

  • Mr. Finger: Én is láttam, meglepően jó volt ahhoz képest, hogy minden igaz abból, amiket leírtál :D (2012.01.21. 16:20) Magyar filmek, de minek? - álom.net
  • Pedtra: Szerintem a Vacsoracsata igen is jó dolog! A szegényebb családoknál igaz h. nem mindig van kenyér,... (2009.11.25. 20:01) Találd ki, ki jön vacsorára!
  • skamut2.0: Na, oké mióta meg van a maxi lemez is rajta a 11 féle változattal, kezdem megszokni a tuningolt vá... (2009.10.01. 16:07) Boldog szülinapot Madge!
  • skamut2.0: (*) Ma Jog órán beszélgettünk az örökösödési jogról. Egyik csoporttárs hölgyet idézném: "és akinek... (2009.09.21. 22:20) BK figyelő - Operettből a gödörbe

BK figyelő - Operettből a gödörbe

skamut2.0 2009.09.17. 22:11

Az Budapesti Operett Színház színésznője Janza Kata – nyilván némi mellékes jövedelem kiegészítés végett -, újra feltűnt a „Barátok Közt” c. sorozatban. Azok kedvéért, akik laikusok vagy már réges-rég fel adták és nem követik a sorozatot azoknak leírom, hogy a művésznő a sorozatban: Kertész Ildikó-t alakítja, aki Magdi néni és Vili bácsi nagyobbik lánya, Tilda (és Ricsi) anyja, és mindezek mellett még Géza és (Mónika) nővére.

Bizonyára még a sorozatot nem nézők is hallottak Magdi anyus tragikus haláláról, amivel különösebben most hadd ne foglalkozzunk, mert még legalább egy teljes oldalt merítene ki, halálának rendkívüli körülményeiről nem is beszélve. Tudom, hogy sokak számára ez még mindig feldolgozandó tragédia, ám legyünk erősek Magdi anyus végleg elment. Temetésére, pedig összegyűlt az „egész” Kertész család, vagyis leginkább csak a család színe java. Magdi néni legidősebb fia Bálint - akiről nemrég derült ki, hogy (*) zabi gyerek, és mellékesen Németországban él – anyagi okokból nem tudott hazajönni édesanyja temetésére, így az ő karakterét továbbra sem láthattuk. Kislánya Mónika szintén nem tudott – már nem tudom mi miatt – eljönni Brüsszelből a temetésre. Milyen életszerű ez is, hogy nem megyek haza a saját édesanyám temetésére, csak mert külföldön élek! Főleg, hogy Németország és Belgium csak nem itt van a szomszédban. Magdi néni unokája Ricsi, Tildával ellentétben nem tűnt újra fel a sorozatból történt kiírása óta, de hogy a saját nagyanyja temetésére sem megy el, szintén egy mondva csinált „de rossz” ürüggyel. Ráadásul ha jól emlékszem ő még a legjobb barátja (Tóni) temetésén sem jelent meg annak idején, szóval Ricsit egyszerűen könyveljük el tahónak.

Kertész Ildi azonban visszatért, ha jól számolom ez Janza művésznő harmadik jelenése a BK-ban, és egyre jobban durvul a karaktere, és szabályosan túljátssza a szerepét már-már idegesítő szinten. Igen a sok BK-s szereplő között, - akik közül némelyek már több mint 10 éve csak ezt a műfajt csinálják, - igencsak könnyű kiszúrni egy-egy időnként betévedő színpadi színészt. Az elmúlt napokban látottak alapján, pedig nagyon úgy tűnik, hogy Janza Kata, mint „Operettes díva” az amatőrök között, mintha mindenkit le akarna játszani a képernyőről. Nem lehetséges, hogy Oszvald Marika nemrégiben nyújtott emlékezetes BK-s alakítását kívánja ő most überelni? A probléma, csupán az hogy egyre inkább visszafele sül el a mutatvány.

A minap már odáig fajult a karakter és a színésznő díváskodása, hogy a temetésen előbb a kalapja hullott bele Magdi anyus sírjába, majd ő maga is belezuhant a kalap után. Kíváncsian várjuk mi jöhet még ezek után? Ki tudja, lehet a jövő héten már Elisabeth kosztümben fogja legyezgetni magát a Rózsa kávéházban! Az valahogy maga lenne a tömény szürrealizmus. Annyi biztos, úgy tűnik ez lesz a leghosszabb alkalmi szereplése a BK-ban, ugyanis mint megtudhattuk nem megy sehova addig, amíg a jussát meg nem kapta! Hát addig is Isten óvja a tévénézőket!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagohid.blog.hu/api/trackback/id/tr121398232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skamut2.0 2009.09.21. 22:20:24

(*) Ma Jog órán beszélgettünk az örökösödési jogról. Egyik csoporttárs hölgyet idézném:
"és akinek vannak gyerekei így feketén?" Oo

Nos minden bizonnyal azok "illegális gyerektartók" és a gyerekek biztosan visszakerülnek majd Afrikába, vagy eredeti származási helyeikre (Vietnam, Kambodzsa, Korea, stb.) vagy lásd még illetve vesd össze "Natasa Kampus" esetével!
süti beállítások módosítása