HTML

Celebvágóhíd

Üdv! Megint csak SKAmut, vagyok már ismerhedtek a skamut.blog.hu-ról, ezen blog annak a spin-off-ja, melynek tartalma ezúttal a minden relatív, szubjektív látókörben, helyett célzottan a celebeket veszi górcső, jobban mondva Giotin alá. A külső egyenlőre még próba verzió!

Friss topikok

  • Mr. Finger: Én is láttam, meglepően jó volt ahhoz képest, hogy minden igaz abból, amiket leírtál :D (2012.01.21. 16:20) Magyar filmek, de minek? - álom.net
  • Pedtra: Szerintem a Vacsoracsata igen is jó dolog! A szegényebb családoknál igaz h. nem mindig van kenyér,... (2009.11.25. 20:01) Találd ki, ki jön vacsorára!
  • skamut2.0: Na, oké mióta meg van a maxi lemez is rajta a 11 féle változattal, kezdem megszokni a tuningolt vá... (2009.10.01. 16:07) Boldog szülinapot Madge!
  • skamut2.0: (*) Ma Jog órán beszélgettünk az örökösödési jogról. Egyik csoporttárs hölgyet idézném: "és akinek... (2009.09.21. 22:20) BK figyelő - Operettből a gödörbe

Találd ki, ki jön vacsorára!

skamut2.0 2009.09.06. 23:35

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hosszú és unalmas nyarat követően túl vagyok, a 2009/2010-es szezon első Heti Hetesén. Most is, mint általában jókat derültem, a „humor hetesfogatú nagyágyúin” azonban szomorúan értesültem a heti műsorajánlókból, hogy ők is beálltak az alkalmi szakácsok és vacsora vendégek népes sorába. A műsor, ugyan ma ünnepelte 10 évfordulóját, de ez nem jelent még biztosítékot újabb 10 év nevettetésre, sőt… Amennyiben a 10 éven át hozott színvonal most hirtelenjében a Vacsoracsata és hasonló műsorok szintjére degradálódik, és ez a tendencia a jövőben is megmarad, akkor sajnos csalódnom kell a műsor szereplőiben és a műsorban egyaránt. És ha a heti hetes is elveszti a varázsát, akkor tényleg nem lesz már miért bekapcsolnom a tévét.

A vacsoracsatát nem kedveljük, hogy miért nem? Egyrészt kissé elegünk van már unatkozó és naplopó celebjeinket foglalkoztató show műsorokból. Ám ez a vacsoracsata több a soknál! Az országnak harmada szó szerint az éhhalál ellen küzd, és erre mindennap fő műsoridőben folyamatos dőzsölést mutogatnak, általában olyan ételkülönlegességekkel, amit az átlagember koránt sem engedhet meg magának. Nem beszélve azokról a „palotákról”, amikben ezek a vacsoraestek zajlanak, ilyen fényűzést mutogatni, amikor rengeteg embert fenyeget a veszély, hogy elveszíti a tetőt a feje felöl, ez egyszerűen több, mint undorító.

A heti hetes tagjai számomra eddig egyaránt képviselték a humort és az intellektust, és úgy gondoltam rájuk, mint akik mélységesen megvetik az efféle hatásvadász műsorokat. Éppen ezért, nehezen emészthető számomra, hogy beállnak azon celebek sorába, akiket azelőtt pontosan az ilyesmik miatt ítéltek el? Mi következik majd ezután? Kalandra Fal meg Dzsungeltúra? Mert ha valakik egyszer elindulnak a lejtőn… Szomorú és sajnálatos kimondani, de nagyon úgy tűnik, hogy a heti hetes háza táján is megkezdődött az elkurvulás.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagohid.blog.hu/api/trackback/id/tr181367327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pedtra 2009.11.25. 20:01:53

Szerintem a Vacsoracsata igen is jó dolog!
A szegényebb családoknál igaz h. nem mindig van kenyér, és éheznek, de tv az van!(tisztelet a kivételnek)Ezt kihasználva a média "jótékonykodik" és egyszerre adja meg a "cirkuszt és kenyeret" a népnek...mint a Skótos viccekben: nézed, és jóllaksz:D

amúgy meg lassan már sajnos mindenki elkurvul:(
süti beállítások módosítása