HTML

Celebvágóhíd

Üdv! Megint csak SKAmut, vagyok már ismerhedtek a skamut.blog.hu-ról, ezen blog annak a spin-off-ja, melynek tartalma ezúttal a minden relatív, szubjektív látókörben, helyett célzottan a celebeket veszi górcső, jobban mondva Giotin alá. A külső egyenlőre még próba verzió!

Friss topikok

  • Mr. Finger: Én is láttam, meglepően jó volt ahhoz képest, hogy minden igaz abból, amiket leírtál :D (2012.01.21. 16:20) Magyar filmek, de minek? - álom.net
  • Pedtra: Szerintem a Vacsoracsata igen is jó dolog! A szegényebb családoknál igaz h. nem mindig van kenyér,... (2009.11.25. 20:01) Találd ki, ki jön vacsorára!
  • skamut2.0: Na, oké mióta meg van a maxi lemez is rajta a 11 féle változattal, kezdem megszokni a tuningolt vá... (2009.10.01. 16:07) Boldog szülinapot Madge!
  • skamut2.0: (*) Ma Jog órán beszélgettünk az örökösödési jogról. Egyik csoporttárs hölgyet idézném: "és akinek... (2009.09.21. 22:20) BK figyelő - Operettből a gödörbe

3 nap PH értéke

skamut2.0 2009.09.05. 22:52

 

3 nap sok időnek bizonyult a Paris-től származó médiaterrorból, vagy ha úgy tetszik médiaviharból, ha már úgy is folyton a celebek éghajlat és időjárás formáló hatására hivatkozok. Az elmúlt napokban, ha este bekapcsoltam a tv-t, mindig pont akkor kapcsoltam be mikor Paris volt a nap fő érdekessége.

Miért jött egyébként most Magyarországra? – talán csak nem egy ostobenkó divatboltot nyit meg? Nekem eddig úgy jött le, hogy csak enni, és esetleg partizni valahol, valamikor itt „a pesti éjszakában” ugyebár. Vajon ez a sok vacsoracsata, - pardon ez a sok gasztronómiai reality – lehet az oka annak, hogy az elmúlt két napban szinte csak azzal voltak elfoglalva, hogy Paris mit fog enni?

Végső soron, ahogy a mondás is szól „azok vagyunk, amit megeszünk”, vagyis ha ezt a tézist követve elkezdenénk sorra venni, a fidzsi szigeteki ásványvíztől, a new yorki bégülön keresztül, a sok egyéb különlegességet, akkor levonhatjuk a következtetést, hogy Paris Hilton nem más, mint egy „nemzetközi Svéd-asztal”. Lehet megkellett volna őt hívni a Páneurópai piknik évfordulójára! A „Borg királynő”-vel aka Angela Merkell-el biztos rengeteg közös témájuk lett volna egy-egy csésze earl grey felett.

Paris Hilton, „a művésznő”. Na álljunk csak meg egy szóra! Mégis milyen művésznő is Ő? Legfeljebb életművésznő. „Paris előadóművész és színésznő” Már elnézést, de csak azért mert szerepelt 3 db B kategóriás filmben, illetve kiadott egy hanglemezt, - ami szitén nem volt nagy eresztés, - még nem lett művésznő. A lemezén egyébként zömében feldolgozások hallhatóak és nem kevés stúdió munka, amivel felhozták a hangját a semmiből. Nos, eme produktumokkal a háta mögött, - amelyek, ha jól emlékszem egytől-egyig mind megkapták az összes negatív elismerést (arany málna, citrom-díj meg mittomén), - még abszolút nem érdemli ki a művésznői titulust. Legalábbis az én szememben nem, és talán a művészetekről még igényesebben gondolkodók szemében sem.

Étrendjének és étkeztetésének hosszas taglalása után, azért csak fény derült a „művésznő” jövetelének, lényegi céljára is. Egy divatbemutatón vett részt barátjával, ahol, - ha jól értettem - az ő egyedi tervezésű kollekcióját is bemutatták, mert mint kiderült mostanában ez a legújabb hóbortja. Gondolom a parfüm ipar már biztosan untatta, így nyilván idejét érezte, hogy a divat világán is rajta hagyja kéznyomát. Nahát, vajon kinek az ötlete lehetett a riportban külön kiemelt és említésre méltatott rózsaszín bukósisak a kifutón?  Csak tipp! Vajon ki másé? A divatbemutatón bizonyos celebritásaink is jelen voltak, többek között: Zsivány Linda, Dukai Regina, Debreceni (para)Zita és Bódé Sylvi. A divatbemutató után Paris-ről készült néhány közös fotó a kurváinkkal – vagy mondhatnám úgy is a magyar kollegákkal, - valamint Gianni-val (többek között ő is főzött Paris-nek), és természetesen hazánkból Izraelbe szakadt férfi alteregójával, mindannyiunk Steiner Kristófjával. Legnagyobb meglepetésemre nem volt ott Ki_szel(etel?) Tünde! Vajon hová tűnt Kiszel Tünde? (Azt hiszem, erre még vissza kell térjek valamikor máskor!)

Ezt követően Paris tovább utazott Velencébe diktálni a divatot, offenzívájának 2. ezúttal 3 napig tartó hullámát, pedig, csak kiheverjük, majd valahogy, mondjuk úgy 3 nap elteltével.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagohid.blog.hu/api/trackback/id/tr181367192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása