HTML

Celebvágóhíd

Üdv! Megint csak SKAmut, vagyok már ismerhedtek a skamut.blog.hu-ról, ezen blog annak a spin-off-ja, melynek tartalma ezúttal a minden relatív, szubjektív látókörben, helyett célzottan a celebeket veszi górcső, jobban mondva Giotin alá. A külső egyenlőre még próba verzió!

Friss topikok

  • Mr. Finger: Én is láttam, meglepően jó volt ahhoz képest, hogy minden igaz abból, amiket leírtál :D (2012.01.21. 16:20) Magyar filmek, de minek? - álom.net
  • Pedtra: Szerintem a Vacsoracsata igen is jó dolog! A szegényebb családoknál igaz h. nem mindig van kenyér,... (2009.11.25. 20:01) Találd ki, ki jön vacsorára!
  • skamut2.0: Na, oké mióta meg van a maxi lemez is rajta a 11 féle változattal, kezdem megszokni a tuningolt vá... (2009.10.01. 16:07) Boldog szülinapot Madge!
  • skamut2.0: (*) Ma Jog órán beszélgettünk az örökösödési jogról. Egyik csoporttárs hölgyet idézném: "és akinek... (2009.09.21. 22:20) BK figyelő - Operettből a gödörbe

Újabb 2XL-es szőke erősíti a barna Barbiek táborát!

skamut2.0 2009.10.20. 21:44

Hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy a „nap híre”ként, vagy „időjárás jelentés”ként fémjelezem az imént halott, abszolút közérdekű információt, amelynek súlyossága talán döntő jelentőségű, gyökereses, azaz minőségi változásokat fog eredményezni társadalmunk mindennapi megszokott ütemben telő szürke hétköznapjaiban.

„Labancz Lilla barnára festette a haját”

Ezek szerint újra reneszánszukat fogják élni az olyan tényleg abszolút közérdekű és komoly hírértékkel bíró sajtószemetek, mint: „Marsi Anikó megvette élete első kanapéját”, illetve ki ne emlékezne a mára már kultikussá vált „Molnár Anikó elejtette mobiltelefonját” és a legendás „Molnár Anikó MAJDNEM elejtette mobiltelefonját” c. hírekre!

 

És akkor elemezzük a hírt a nagy és fontos „De miért?” kérdés függvényében:

A válasz ez esetben annyira pofon egyszerű, hogy ezúttal kivételesen nem volt szükség CSI szerű nyomozócsoportok utánajárásának sem: Barnára festette, MERT MEGUNTA, hogy szőke. Akármilyen szexista megjegyzés is, de én hozzá tenném, hogy: „és mert nő!”

„A telefonnál: Labancz Lilla”: „23 éven keresztül szőke voltam, de most már unalmas, ezért elmentem a fodrászomhoz…”

Súlyos a reflektorban ez a „telefonál” rész, mintha az elhangzó hír kb. olyan horderővel bírna, mintha minimum valami baleset, bakrablás, természeti csapás, vagy terrorcselekmény helyszínéről tudósítana egy riporter. Egyszerűen szánalmas! Gyakorlati pillangó effektus: Egy 23 éves kurvának megváltozik a haja színe Budapesten, ennek hatására Japánban minimum földrengés fog pusztítani!

Labancz Lilla, mostanában különben sem bírja türtőztetni magát. Múltkor véletlenül odakapcsoltam mikor az ún. gasztronómiai reality-ben éppen ez a dupla XL-es szőkeség főzőcskézett és a következő mondat hagyta el a száját:

„A vacsorafőzéshez 2 dolog kell; nagyon sok türelem, meg… meg nem tudom.”

A hír minőségét tekintve, ha „ez csak a jéghegy csúcsa” effektus szerint inkább nem is merek jóslatokba bocsátkozni, hogy milyen hasonló híreket kell még elviselnünk a közel s távol jövőben! Ám nagyon bízom benne, hogy „Guiness rekordok” tekintetében, ama archív hírmorzsát, hogy: „Medvecky Ilona a saját vizeletével ápolja a bőrét”, azt még eonokon keresztül nem fogja tudni senki megdönteni. Bár, azt le kell szögezni, hogy már előre rettegek, a Benkő Feleséget keres c. újabb bizarr borzalomtól!

Záró gondolat: hát nem szenvedett ez a nép még eleget?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagohid.blog.hu/api/trackback/id/tr941464544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása