HTML

Celebvágóhíd

Üdv! Megint csak SKAmut, vagyok már ismerhedtek a skamut.blog.hu-ról, ezen blog annak a spin-off-ja, melynek tartalma ezúttal a minden relatív, szubjektív látókörben, helyett célzottan a celebeket veszi górcső, jobban mondva Giotin alá. A külső egyenlőre még próba verzió!

Friss topikok

  • Mr. Finger: Én is láttam, meglepően jó volt ahhoz képest, hogy minden igaz abból, amiket leírtál :D (2012.01.21. 16:20) Magyar filmek, de minek? - álom.net
  • Pedtra: Szerintem a Vacsoracsata igen is jó dolog! A szegényebb családoknál igaz h. nem mindig van kenyér,... (2009.11.25. 20:01) Találd ki, ki jön vacsorára!
  • skamut2.0: Na, oké mióta meg van a maxi lemez is rajta a 11 féle változattal, kezdem megszokni a tuningolt vá... (2009.10.01. 16:07) Boldog szülinapot Madge!
  • skamut2.0: (*) Ma Jog órán beszélgettünk az örökösödési jogról. Egyik csoporttárs hölgyet idézném: "és akinek... (2009.09.21. 22:20) BK figyelő - Operettből a gödörbe

Sex & the City... and Miley (Cyrus)

skamut2.0 2009.10.21. 01:47

VIGYÁZAT SPOILER ZÓNA!

Én mindenkit figyelmeztettem, nem úgy mint a megátalkodott story magazin!

„Mit keres Miley Cyrus a Szex és New York 2-ben?” – tette fel igen csak jogos kérdését egyik írótársam (L) a twitterén.

Az iskolámban tanultak alapján következzék, hosszabb kimerítő válaszom, de a hatás kedvéért megismétlem a kérdést:

„Mit keres Miley Cyrus a Szex és New York 2-ben?”

„Marketing!” – hangzott el rövid és tömör válaszom.

 

Azon belül is a fogyasztói kör kiszélesítése, ugyanis Hannah Montana/Miley Cyrus rajongói tábora zömében a 16 év alatti csitrikből áll, viszont a Sex & the City sorozat, ha jól tudom (16 éven felülieknek minősítéssel futott). Igen, ilyenkor kell elképzelni, hogy ez egy tökéletes világ és a 16 alatti kiscsajok ezen intelemnek tisztelettudóan fejet hajtva, eszük ágába sincs megnézni a Sex and the City-t, amíg nem estek túl a „szuper cuki 16” szülinapi bulin. Nem, ebben a tökéletes világban abszolút nincsenek olyan kis mini macák, akik már 13 évesen úgy öltöznek és viselkednek, mint a sorozatban látható 30-as szingli nők, ám ha még is lennének, ilyenek ők biztos nem tartoznak a nagy és boldog H. Montana rajongói körbe. Aztán a „szuper cuki 16”-nak nevezett fogalmazzunk, úgy „felnőtté”válási rituálé során viszont az ajándék része a teljes Szex & the City sorozat díszdobozos kiadásban, amiből mindent megtudhatnak amire független fiatal nőként szükségük lesz az életben.

Hollywood azonban pénzéhes, és ha ez a fiktív tényállás, amit felvázoltam, még ha nem is egészen így, de mégis csak fedi azt a valós helyzetet, hogy Miley Cyrus tábora nem ismeri a Sex & the City-t, akkor ideje megismertetni velük. Miley Montana tábor ugyanis, hatalmas és ebből eredően elég szép plusz bevételt jelente a filmnek, ha becsábítanák ezt a réteget is a mozikba. Mi sem egyszerűbb mód erre, mint hogy bedobják a filmbe egy rövid jelenetre, a bálványt ez esetben Miley-t, mint speciel quest star és a kiscsajok tömegesen megszállják a Sex & the City 2-t vetítő termeket pusztán Miley iránti rajongásukból. Ez voltaképpen nem más, mint a Direkt Marketing.

Egy másik alternatívám, alapján:

Miley Cyrus imádja a Sex & the City-t, és nagyon szeretett volna bekerülni a filmbe legalább egy jelenet erejéig és itt jött a képbe az ún. Public Relations, avagy a személyes kapcsolatok. Röviden és egyszerű levezetésben: Miley PR-osa jóban van a Sex & the City egyik PR-osával, hogy mennyire jóban? Minden bizonnyal, legalább annyira, mint mondjuk Samantha Jones, de a lényeg, hogy ezen személyes jó kapcsolatok révén Miley bekerült a filmbe.

A vége előtt beszúrnák ide, egy rövidebb szösszenetet, ha már a Szex és New York 2 a téma. Múltkor eme film kapcsán egy eget rengető spoilerbe futottam bele a story nevezetű szennymagazin jóvoltából. Valaki igazán beperelhetné, sőt megszüntethetné végre áldásos tevékenységi körüket, majd a székházukat felgyújthatná, földig rombolni, a telek helyét felszántani és sóval behinteni. Micsoda ocsmány dolog ez, én sajnos totál el is vesztettem emiatt a minimális érdeklődésemet a film után.

Végezetül megjegyezném, hogy lehet még sem olyan fölösleges baromság ez a Marketing, mint gondoltam és, mint ahogy ezen cikk is mutatja még is csak sikerült valamilyen formában kamatoztatni az órákon elhangzottakat.

 

UPLOAD kiegészítés:

A mellékelt cikkre a post publikálása utáni percekben akadtam rá véletlenül, amikor kép illusztrációt kerestem. Nem kívánom most jelen pillanatban felhúzni rajta magamat ezért nem is lovalom bele magam komolyabban. Mindenestre borzalmas és megrázó sorok következnek, amire a legtöbb Sex & the City fan, szerintem hozzám hasonlóan a következőképp fog reagálni: "NA NE!", szóval

SZIGORÚAN CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!

"Szex és New York írója nem tartja rossz ötletnek a négy barátnő történetének átdolgozását. Sőt Candace Bushnell szerint Miley elbűvölő. Ráadásul a tiniszínész pont bele illik a szerző terveibe. Bushnell ugyanis megkereste az egyik tévécsatornát azzal az ötlettel, hogy forgassák le a Szex és New York fiatalított változatát.

A forgatókönyv csak 2010-re készülne el, ezért a szereposztás kicsit korai. Ha azonban Miley akkor is kapható lesz a szinglik kedvenc publicistájának megformálására, akár egy újabb kultsorozat is elkészülhet. Sőt Sarah Jessica is felkerülhet a stáblistára egy vendégszereplés erejéig. például eljátszhatná majd Carrie mamáját."

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagohid.blog.hu/api/trackback/id/tr581464586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása