HTML

Celebvágóhíd

Üdv! Megint csak SKAmut, vagyok már ismerhedtek a skamut.blog.hu-ról, ezen blog annak a spin-off-ja, melynek tartalma ezúttal a minden relatív, szubjektív látókörben, helyett célzottan a celebeket veszi górcső, jobban mondva Giotin alá. A külső egyenlőre még próba verzió!

Friss topikok

  • Mr. Finger: Én is láttam, meglepően jó volt ahhoz képest, hogy minden igaz abból, amiket leírtál :D (2012.01.21. 16:20) Magyar filmek, de minek? - álom.net
  • Pedtra: Szerintem a Vacsoracsata igen is jó dolog! A szegényebb családoknál igaz h. nem mindig van kenyér,... (2009.11.25. 20:01) Találd ki, ki jön vacsorára!
  • skamut2.0: Na, oké mióta meg van a maxi lemez is rajta a 11 féle változattal, kezdem megszokni a tuningolt vá... (2009.10.01. 16:07) Boldog szülinapot Madge!
  • skamut2.0: (*) Ma Jog órán beszélgettünk az örökösödési jogról. Egyik csoporttárs hölgyet idézném: "és akinek... (2009.09.21. 22:20) BK figyelő - Operettből a gödörbe

Boldog szülinapot Madge!

skamut2.0 2009.09.03. 21:32

 

Amikor azt hittük, hogy a pop mindenkori királynője a Hard Candy nevezetű „csodával” elérte pályája mélypontját, gondolok itt leginkább eme korong legütősebb slágerére, vagyis a tik-tak, tik-tak „4 minutes”-re, - csodák csodája – Madge-nek mégis sikerült űberelni. Nem régiben küldték el legújabb slágerének a „Celebration”-nek klipjét, ami mind a szám, mind pedig a muzsikát illetően írásra sarkallt.

 

Azóta szerencsére kiderült, hogy zeneileg, már kapásból egy erőteljesen tuningolt változatot kaptam, szerencsére a legújabb Best Off lemezén nem ez, hanem egy sokkal fülbemászóbb verzió hallható. Na de hogy miért is van az egyes variációkhoz 2 különféle klip? – ennek a kérdésnek a megválaszolását nálamnál nagyobb rajongókra bíznám.

A lemezről; Madonna 51. születésnapja alkalmából kiadott egy duplalemezes Best Off, melyen minden főbb sláger megtalálható (tehát gyakorlatilag „2 in 1”, majdnem benne van az egész „True Blue” album is) és a második korong végére odabiggyesztettek azért valami újat is. Emlékezzünk így volt ez Manson válogatás lemezénél is, a legnagyobb slágerek illetve, hogy legyen valami új is rajta gyorsan összedobták azt a Depeche Mode feldolgozást. Nyílván nincs ez másképp a legtöbb előadónál sem, mondhatni protokollszerűen gyártják le az új összecsapott slágert a válogatás korongokhoz.

A klipről elmondható, a tuningolt változatéról különösen, hogy nem is kicsit provokatív. És annak idején a „Give it 2 Me”-ről mondták sokan, hogy ez egy erőteljesen „B*sszatok meg!” töltetű szám/klip, akkor ez micsoda? Feszülős ruha, a seggét alig takaró szoknya, és a folytonos egyértelmű vonaglás. Ellenben szerintem mindenki legnagyobb örömére végre rájött, hogy a karjait lefedve valahogy sokkal előnyösebb a megjelenése. Sokan tették fel eme kérdést, hogy Madonna őnagysága meddig kívánja még a szex istennőt játszani? Nézzünk csak szét kis hazánkban itt Medve(cky) Ilona még 80 évesen is. Mindenestre fura lenne Madonnát elképzelni BK Magdi néni-féle otthonkában és fejkendőben a színpadon, vagy ha már fejkendő, akkor egy amolyan Psota Irén-es stílusú attitűdben, mert ugye lehet méltóság teljesen is megöregedni. Teljesen vogue-os lenne, ha így 60 éves kora fele közeledve elkezdene magára ölteni egy amolyan Marlene Dietrich-féle visszafogott eleganciát.

A klipben egyébiránt bemutatatásra kerül lányának Lurdes-nek és szeretőjének Jesus-nak a tánctudása is. Ez szimplán sajtó info volt, nekem különösebben nem tűntek fel a klipben. Sajnos azonban a fülbemászóbb változat eme cikk megírásának végére rendesen belemászott az én fülembe is.  

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagohid.blog.hu/api/trackback/id/tr651364613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skamut2.0 2009.10.01. 16:07:14

Na, oké mióta meg van a maxi lemez is rajta a 11 féle változattal, kezdem megszokni a tuningolt változatot is! :D
süti beállítások módosítása