HTML

Celebvágóhíd

Üdv! Megint csak SKAmut, vagyok már ismerhedtek a skamut.blog.hu-ról, ezen blog annak a spin-off-ja, melynek tartalma ezúttal a minden relatív, szubjektív látókörben, helyett célzottan a celebeket veszi górcső, jobban mondva Giotin alá. A külső egyenlőre még próba verzió!

Friss topikok

  • Mr. Finger: Én is láttam, meglepően jó volt ahhoz képest, hogy minden igaz abból, amiket leírtál :D (2012.01.21. 16:20) Magyar filmek, de minek? - álom.net
  • Pedtra: Szerintem a Vacsoracsata igen is jó dolog! A szegényebb családoknál igaz h. nem mindig van kenyér,... (2009.11.25. 20:01) Találd ki, ki jön vacsorára!
  • skamut2.0: Na, oké mióta meg van a maxi lemez is rajta a 11 féle változattal, kezdem megszokni a tuningolt vá... (2009.10.01. 16:07) Boldog szülinapot Madge!
  • skamut2.0: (*) Ma Jog órán beszélgettünk az örökösödési jogról. Egyik csoporttárs hölgyet idézném: "és akinek... (2009.09.21. 22:20) BK figyelő - Operettből a gödörbe

Paris Hilton második eljövetele

skamut2.0 2009.09.02. 21:01

 

Miss Paris Hilton Magyarországon tartózkodik focista barátjával. Bizonyára nála is begyűrűzhetett valamiféle gazdasági világválság más különben nem érteném miért kényszerülhetett arra, hogy Londonból menetrendszerinti járattal érkezzen Budapestre magánrepülőgép helyett.

„Izgalmas.” – ennyi volt Paris rövid és lényegre törő mindent elmondó válasza a riporter kérdésére, aki arról érdeklődött, hogy utazott. Majd ez követően testőrei az autóhoz kísérték, ami meglepő mód nem egy limuzin, hanem csak egy Audi volt. (Ezt nem merem biztosan kijelenteni nem értek a kocsikhoz). Hilton kisasszony beült a kocsiba a Paris feliratú kispárnáival, amiket állítólag mindenhova magával cipel! Mindenhova ahol nem limuzin fogadja?

 

A riport további döntő részében Paris étkeztetéséről esett szó. Szegénynek nem tudták időben beszerezni a fidzsi szigetekről származó különleges ásványvizet és egy new york-i pékségből származó bégült. Nos amennyiben Hilton kisasszony allűrjei közé ennyire különleges kívánságok tartoznak, valaki igazán tájékoztathatta volna, hogy ez itt Magyarország azon belül is Európa, ahol különben is „mindenki franciául beszél”; - szóval legközelebb inkább jöjjön magángéppel és ejtse útba Manhattant és Fidzsit a hülyeségeiért, itt pedig igyon óbudai gyémántot és érje be a Fornetti hálózat és egyéb látványpékségek nyújtotta alternatívákkal.

Egyébként valami különleges sörben, szákéban nevelt és érlelt döghúsból is készítenek neki vacsorát – melynek húsa irreálisan drága – valamint omlettet, de csak is tojásfehérjéből. Erre mondta egyik szakács-cukrász ismerősöm, hogy ezeket lehet csak szívatásból találja ki és meg sem eszi, a testőrei meg kintről hoznak neki Big Mac-et és sült krumplit. „Szívesen lennék most légy a falon” Hilton kisasszony szobájában, hogy megtudhassuk az igazságot táplálkozási szokásairól és egyéb hasonlóan „izgalmas” kérdésekről, de attól tartok, hogy abba a királyi lakosztályba most légyként is roppant nehéz lehet bejutni.

Paris egyébként 3 napot fog nálunk tölteni és már ma a budapesti éjszakai életbe készül, szóval tessék vigyázni alfa elit celeb típusú találkozás rendkívüli veszélye fennáll! Aztán majd belép a színbe Kiszel Tünde és jó szokását megtartva fél kézzel dobálja arrébb a testőröket, és kiabálja majd, hogy: „Paris! Paris! Csak egy fotót! Csak egy fotót! ”

Derűs estét mindenkinek!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagohid.blog.hu/api/trackback/id/tr901363825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása