HTML

Celebvágóhíd

Üdv! Megint csak SKAmut, vagyok már ismerhedtek a skamut.blog.hu-ról, ezen blog annak a spin-off-ja, melynek tartalma ezúttal a minden relatív, szubjektív látókörben, helyett célzottan a celebeket veszi górcső, jobban mondva Giotin alá. A külső egyenlőre még próba verzió!

Friss topikok

  • Mr. Finger: Én is láttam, meglepően jó volt ahhoz képest, hogy minden igaz abból, amiket leírtál :D (2012.01.21. 16:20) Magyar filmek, de minek? - álom.net
  • Pedtra: Szerintem a Vacsoracsata igen is jó dolog! A szegényebb családoknál igaz h. nem mindig van kenyér,... (2009.11.25. 20:01) Találd ki, ki jön vacsorára!
  • skamut2.0: Na, oké mióta meg van a maxi lemez is rajta a 11 féle változattal, kezdem megszokni a tuningolt vá... (2009.10.01. 16:07) Boldog szülinapot Madge!
  • skamut2.0: (*) Ma Jog órán beszélgettünk az örökösödési jogról. Egyik csoporttárs hölgyet idézném: "és akinek... (2009.09.21. 22:20) BK figyelő - Operettből a gödörbe

Lady Póker (ál)arc

skamut2.0 2009.09.14. 22:36

Ou, Ou, Ou, Ou, Póker pofa!

Vagy úgy is fogalmazhatnék, Oh Lady Gaga, ugyan miért, s mitől vagy te Lady? A művésznév másik G-betűs összetevőjének megfejtésével nem is fáradoznék, szerintem a régészek is előbb megfejtik a Stonehenge titkát, mint ezt a rejtélyt, sőt talán még a Cern-ben is előbb sikerül fekete lyukat varázsolniuk az illetékes tudósoknak.

Nem is tudom, ez a csaj még nálam is fiatalabb, szóval kissé érdekesen hangzik így a „Lady” titulus. Arról nem is beszélve, hogy mint manapság a legtöbb fiatal popikon már is botrányhősként lett elkönyvelve, vagyis cseppet sem viselkedik úgy, mint ahogy egy valamire való - tiszteletreméltó – „Lady”-nek illene.

(A képen látható "póker arc"-ból valóban nem tudunk sokat kiovasni)

 

Botrányhős, hát manapság ki nem az, végül is, ha zenei tehetségével nem tudja szegény eladni a lemezeit? Eme hiányosságait, pedig protokollszerűen kompenzálni kell, botrányos viselkedéssel és feltűnő megjelenéssel a fura frizurától elkezdve a különböző jelmezekig.

 

 

És akkor ezennel ki is lyukadtunk a MTV Music Awards-ra, amelyik, a média szerint az eddigi legbotrányosabb volt, én - nem tudom - soha nem nézem, de legalább az efféle burzsuj rendezvényeket nézők legalább biztosan nem unatkoztak. Lady G annyira nem bírt magával, hogy vagy hatszor átöltözött a show alatt. Mikor megláttam a fehér madárfészket a fején egyből rá vágtam, hogy „köszöntjük soraink között Björk 2.0-t”, - felrémlett előttem az izlandi művésznő ominózus hattyúruhája melyet a 2001-es Oscar gálán viselt - vagyis megint csak nincs semmi új a nap alatt.

 

 

Lady G azonban annyira belelendült különc „művészetébe”, - nyilván, hogy minden szem csak rá figyeljen -, előadásakor a „Paparazzi” (vagy mi) c. szám közben beterítette magát művérrel is. Kérdem én, így viselkedik manapság egy „lady”? Arról már ne is beszéljünk, hogy ezen mutatvány közben deréktól lefele csupán egy szál ezüst alsóneműt és egy csizmát viselt. Gratulálunk a produkcióhoz!

Egyébként nem értem mi van manapság a popiparral! Lehet, hogy amióta az egykori különc rock sztár Marilyn Manson is a popikon lett sikké vált a szándékos megbotránkoztatás a popsztárok körében is? Ahogy mondani szokás „az vagy amit megeszel”, és ha úgy tekintünk a popiparra is, mint táplálkozási piramis, akkor elmondhatjuk, hogy Manson mint „fekete bárány” bekerülve a Pop ökológiai rendszerében egyfajta hatást fejtett ki a nagy egészre. Ez az MM-féle pillangóhatás, pedig jelenleg Lady G formájában csapódott lett az MTV nézőkre.

 

Lady G kollekcióját megtekintheti mindenki a mellékelt kis videóban. Figyelem, csak is erős idegzetűeknek! A Muppet Show-s béka apropóját tényleg nem tudom én se hova tenni.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagohid.blog.hu/api/trackback/id/tr431417015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása