HTML

Celebvágóhíd

Üdv! Megint csak SKAmut, vagyok már ismerhedtek a skamut.blog.hu-ról, ezen blog annak a spin-off-ja, melynek tartalma ezúttal a minden relatív, szubjektív látókörben, helyett célzottan a celebeket veszi górcső, jobban mondva Giotin alá. A külső egyenlőre még próba verzió!

Friss topikok

  • Mr. Finger: Én is láttam, meglepően jó volt ahhoz képest, hogy minden igaz abból, amiket leírtál :D (2012.01.21. 16:20) Magyar filmek, de minek? - álom.net
  • Pedtra: Szerintem a Vacsoracsata igen is jó dolog! A szegényebb családoknál igaz h. nem mindig van kenyér,... (2009.11.25. 20:01) Találd ki, ki jön vacsorára!
  • skamut2.0: Na, oké mióta meg van a maxi lemez is rajta a 11 féle változattal, kezdem megszokni a tuningolt vá... (2009.10.01. 16:07) Boldog szülinapot Madge!
  • skamut2.0: (*) Ma Jog órán beszélgettünk az örökösödési jogról. Egyik csoporttárs hölgyet idézném: "és akinek... (2009.09.21. 22:20) BK figyelő - Operettből a gödörbe

Üdvözöl a Vágóhíd!

skamut2.0 2009.08.02. 17:35

 

Helló kedves ismerősök és ismeretlen idegenek! Legyetek üdvözölve a Vágóhídon!

Már az elején szeretnélek figyelmeztetni benneteket, hogy ahogy mondani szokás: "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel", és a racionális gondolkodással egyaránt! Ahogy a címében is benne van ez egy mészárszék, avagy vágóhíd, azonban a jövőben ezen a helyen nem vágási malacok, illetve marhák fognak áldozatul esni egy-egy bejegyzésben, hanem bizonyos rendkívül irritáló személyek, akik média nyelven megfogalmazva „Celeb”-ként ismeretesek. Meg kell hagyni azonban, hogy közülük a legtöbb valóban, hasonlatos az említett állatokkal, főleg, ami az észt illeti, de a világért sem szeretnék megsérteni egyetlen egy szarvasmarhát sem, az által, hogy egy lapon említem velük.

Bevallom, nem vagyok a bulvár hírek fogyasztója, de a hazánkban domináns undorító média politikának köszönhetően, ezek az agysejt pusztító hírek egyre inkább kikerülhetetlenek. Még csak nem is kell megvásárolni azokat a bizonyos magazinokat, vagy televíziót nézni elég, ha csak felmerészkedünk az internetre és sorra érnek a kéretlen reklám és szeméthegyek, köztük nem egyszer bulvár hírek, cikkek színes villódzó linkjei. Aki azonban van olyan bátor, hogy mer televíziót nézni, hiába nem akarja megnézni soha az erre szakosodott műsorokat, hála a reklámoknak és különösen a műsorajánlóknak, pillanatok alatt megtudhatjuk kinek mi a bánata a sztár világban akárcsak az időjárást. Sajnálatosan még az utcán sétálva sem lel nyugalomra az ember, szinte bárhol és bármikor szembetalálkozhatunk eme magazinok és műsorok aktuális reklámfelületeivel, a rajtuk mosolygó, vagy lelkiállapottól függően épp pityergő Celebekkel. És ekkor még nem is beszéltünk a szájhagyomány útján csak tovább és tovább terjedő hírekről, amikor ismerőseid a kezedbe nyomják a színes szennylapot, vagy átküldenek egy linket egy kiakasztó vélt vagy valós hírről. Nincs mit tenni, együtt élünk szépen, mint egy nagy boldog család!

Azonban a „család” legtöbb tagját, vagyis az elszenvedőket, egyre kevésbé érdekli „családunk” elitista tagjainak mindennapos látszat kálváriája, sőt úgy gondolom határozottan irritál bennünket. Éppen ezért indítom el ezt az alblogot, hogy bizonyos köztudomásra érdemes kultúr-antropológiai híreket, a tőlem jól megszokott görbe tükörben adjak vissza az idetévedők számára. Vagyis ez volt az egyik ok, a másik, hogy időnként, ha elkap a hév ne szennyezzem be velük a főblogomat.

Remélem legalább annyian ide fogtok/fognak tévedni, mint a főblogra, és persze hogy tetszeni fognak az itt olvasottak!

Az amúgy is hosszasra sikeredett köszöntő után tekintsétek meg a következő kis összeállítást, amelyet kifejezetten a blog indításához készítettem:

Jó szórakozást mindenkinek!

és hogy vajon ki lesz az első áldozat? - és, hogy mikorra tűzöm ki a kivégzését?, - egyenlőre még legyen a jövő titka! ;)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagohid.blog.hu/api/trackback/id/tr471288713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása